Comfortul oferit:

TALPA VIBRAM

ISTORIA TALPILOR ÎN AER LIBER Vibram este lider mondial în producția de tălpi de cauciuc de înaltă performanță. Vibram înseamnă calitate, performanță, siguranță, inovație și design. Talpa Vibram, produsă în scopul creșterii nivelului de siguranță și protecție, este rezultatul unei sinergii constante între cercetare și dezvoltare. Tălpile Vibram se disting prin designul avangardist și prin compuși de înaltă calitate, proiectați ad hoc pentru fiecare utilizare specifică.

TALPA BIDENSITY IN PU (POLIURITAN)

Din 2016 Lytos-Mondeox a introdus in productie o serie de produse cu talpa bidensity in poliuretan, relizate cu tehnologie de injectare directa. Talpa in PU bidensity garanteaza un inalt grad de comfort , datorita gradului ridicat de amortizare , performanta de aderenza excelenta si tractiune pe orice tip de teren.


Brant ORTHOLITE

CELE MAI INOVATOARE DIN INTERIORUL TĂLPILOR Pantofii ortoliti întotdeauna garantează un confort maxim, datorită calității amoniacului constant și potrivit. Spuma Ortholite PU cu celule deschise este perfect respirabil, și datorită unui sistem special de management de umiditate, menține picioarele rece, uscat și sănătos, în timpul plimbării. Diferite marci de top mondiale utilizeaza acest tip de brant la incalatamintea sportiva.