1. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.lytos.ro  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • identificarea si alegerea produselor
  • inregistrarea dvs. ca utilizator al www.lytos.ro  (sau puteti face comanda ca vizitator) 
  • efectuarea platii produselor.

Plata se efectueaza ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plata, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. 

  • livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie sau alte certificate daca este cazul. 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.lytos.ro,  sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii printr-un email trimis de catre ANTEBELLUM SRL a facturii.


2. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.lytos.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). 

Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. 

Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

In cazul unor reduceri de preturi comunicate pe www.lytos.ro, acestea se vor interpreta ca fiind disponibile pe acest site. 

Inainte de trimiterea unei comenzi, aveti posibilitatea sa va asigurati ca pretul de pe site este cel corect apeland numarul de telefon 0730509123.


3. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.lytos.ro?

Puteti cumpara produse prin www.lytos.ro urmand pasii: 

A. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, alegeti culoarea sau marimea si apasati pe butonul "Adauga in cos".

B. Se vor afisa produsele dvs, si totatul comenzii. Continuati prin butonul Finalizare Comanda.

C. Aveti 2 posibilitati de a finaliza comanda: daca deja sunteti inregistrat, atunci introduceti datele dvs de conectare (user si parola), daca nu atunci puteti opta pentru Vizitator.

D. Introduceti datele dvs, si adresa de facturare.

E. Introduceti adresa de livrare, daca doriti ca adresa de livrare sa fie aceasi cu adresa de facturare atunci nu bifati nimic si mergeti mai departe.

F. Alegeti metoda de livrare.

G. Alegeti metoda de plata.

H. Daca doriti sa specificati o informatie suplimentara, treceti informatiile in campul "Informatii Suplimentare" apoi apasati butonul "Trimiteti comanda".

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. 

Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. 

Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece va vom transmite prin email informatiile legate de termenul de livrare.

O adresa de e-mail sau un numar de telefon incorect introduse vor incetini intregul proces de comanda. 

Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.


4. Disponibilitatea produselor

Toate stocurile se actualizeaza automat cel putin o data pe zi. Antebellum SRL isi rezerva dreptul de a nu putea livra un produs comandat pe site atunci cand intre momentul plasarii comenzii si cel al confirmarii telefonice a acesteia produsul a disparut din stoc. 


5. Confirmarea disponibilitatii produselor

Dupa plasarea comenzii, vei primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil (programul magazinului este L-V: 10:00-17:00) vei fi contactat telefonic si prin email in cel mai scurt timp posibil, de un reprezentant lytos.ro ce te va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate.