MONDEOX SPA

MONDEOX SPA ESTE O COMPANIE ITALIANA CU O EXPERIENTA DE PESTE 30 DE ANI IN PROIECTAREA SI PRODUCTIA DE PANTOFI DE SPORT DE INALTA PERFORMANTA.

Mondeox SPA, datorita know-how-ul dezvoltat in aproape treizeci de ani de experienta in industrie, precum si utilizarea fortei de munca de inalta calificare, este capabil de a face tot felul de incaltaminte, respectand standardele de calitate convenite cu clientul.

De la incaltaminte militara si de vanatoare, trecand prin toate segmentele excursionism, pana la modele pentru petrecerea timpului liber, LYTOS MONDEOX va oferi cele mai bune servicii, pornind de la consultanta proiectare la produsul final, asigurand o fiabilitate maxima in calendar si logistica.


SEDIU SI SITE-URI DE PRODUCTIE:

SEDIU ASOLO, ITALIA

Birouri administrative si comerciale, departamente logistice si de cercetare si dezvoltare.

SITE-UL DE PRODUCTIE

AIUD, ROMANIA Productia de incaltaminte: taiere, inchidere, finisare si asamblare.

Mondeox SPA

Este marca cunoscuta pentru bocancii sai atat de des utilizati fie de iubitorii muntelui, de cei care sunt permanent "strajerii" padurilor, si de cadrele militare. Indiferent de moda si de sezon, bocancii sunt nelipsiti de pe rafturile magazinelor, motivul fiind lesne de inteles: sunt o incaltaminte comoda si rezistenta. Piesa principala in nonconformistele tinute gotic, punk, grunge sau heavy metal, bocancii si vestimentatia militara au patruns mai des in viata noastra in 2009-2010.

Mondeox SPA este una dintre cele mai puternice fabrici din Italia specializata in productia de incaltaminte sport si tehnic. Gama de produse include pantofi in aer liber si lumina drumetii, nordic walking, drumetii, backpacking, drumetii montane, vanatoare si dupa schi.

Galerie foto