Plata / Livrare / Retur

I.

1.1. Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


1.2. Plata prin transfer bancar

Aveti posibilitatea să platiti prin transfer bancar. Plata se confirma dupa verificarea datelor personale, detaliilor comenzii si confirmarea platii de catre banca (sau trimiterea unei copii dupa OP pe email)


S.C. ANTEBELLUM SRL 

Adresa: (Depozit) Cisnadie, Str. Tiberiu Ricci, Nr. 20, Bl. A, Sc. A, Ap. 1 - Judetul Sibiu, RO

Date fiscale:

Reg Com: 32/1048/2012

CUI: RO 30952739

Banca: ING Bank Sibiu

IBAN: RO33 INGB 0000 9999 0777 6904


II.

1.1.  Livrarea produselor

Livrarea produselor se face in 3-7 zile din momentul in care comanda a fost confirmată telefonic de unul dintre operatorii nostri, la adresa specificată de client ca adresă de livrare. Expedierea produselor se face doar pe teritoriul Romaniei in functie de stocul aferent. In cazul in care produsele dorite nu se află in stoc unul dintre operatorii lytos.ro va putea conveni impreună cu clientul un nou termen de livrare.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid FanCourier in zonele acoperite de acesta. 

Expedierea este gratuita pentru produsele ce depasesc individual sau cumulat intr-o livrare valoarea de 500 RON. 

Aceasta valoare poate suferi modificari in functie de promotiile lytos.ro. Daca comanda este sub 500 de ron, transportul este suportat de catre client iar pretul este de 22 ron pentru orice livrare, oriunde pe teritoriul Romaniei. 

Ne rezervam dreptul ca pentru clientii ce nu prezinta seriozitate in preluarea coletelor expediate in urma unor comenzi confirmate cu site-ul nostru sa refuzam comenzi si livrari ulterioare.


III.

1.1. Returnarea produselor

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca completand formularul primit odata cu livrarea produselor comandate sau transmisa prin e-mail in cazul in care nu primiti acest formular.


In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

  • de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva
  • nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit.
  • sa returnati toate documentele ce au insotit produsul.

Expediati produsele la adresa Loc. Cisnadie, Str. Tiberiu Ricci, Nr. 20, Bl. A, Sc. A, Ap. 1 - Judetul Sibiu, RO, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Nu acceptam produse trimise prin Posta Romana.

Pentru returnarea produselor ne puteti contacta telefonic la numarul 0730.509.123. Operatorii nostri va vor oferi detaliile necesare cu privire la contactarea firmei de curierat.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.


1.2. Marime nepotrivita

In majoritatea cazurilor, produsele care nu ti se potrivesc ca marime pot fi inlocuite cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, insa pe marimea solicitata de tine, o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data. Nu se inlocuiesc produsele dintr-un model cu produse din alt model. Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c).

Daca doriti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa comenzi@lytos.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil.