fgggggggg adasd Brands hhhhhhhhh DDDD

Brands


Lytos sunt pantofii trekking ai liniei Mondeox concepute pentru a satisface nevoile diferite ale lumii pentru orice eveniment pe care il petreceti in aer liber. De la clasicele cizme din piele complete pentru drumeții, cu talpa Vibram, până la modele mai ușoare din nubuc și poliester și încălțăminte pentru copii. Lytos ofera pantofi de înaltă calitate, cu cerințele tehnologice potrivite, indiferent de modul de a se bucura de munți este.

Linia de vanatoare Mondeox este rezultatul a ani de experiență în thrity sectorul trekking pantofi și reprezintă cea mai bună tehnologie și materiale utilizate de către companie. MONEDEOX au o gamă largă de produse, de la modelul de înaltă calitate, cu talpa Vibram si confort Ox branț, până la modelul de brichetă proiectată pentru petrecerea timpului liber.

Articole "Le Florians" este noua propunere pentru cei care mereu vor să fie dinamici și eleganti, fără a renunța la conținutul tehnologice avansate. Acest nou model original este scos de fabrica noastra inca din anul  2011 sezonul primavara-vara in opt culori diferite.

Linia dedicata doamnelor pentru sectoru afterski propune cu brandului Lytos, o combinație perfectă între tradiție și cel mai bun mode de plimbare prin utilizarea de materiale moderne și inovatoare. Produse foarte la modă, care se combina pentru a stilul lor de confort absolut, căldură și siguranță.